Votre panier

Il n'y a plus d'articles dans votre panier!

Interview: Carolien from the CÎME-team

by Leen Cammaerts |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our team members and discover our best kept beauty secrets.

This month, Carolien joined the CÎME team as Operations Manager. Get to know her favorite CÎME-product and more.

(This interview is in Dutch)

 


 

Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

Als een vrolijke, positief ingestelde levensgenieter met een passie voor sport, lekker en gezond eten, reizen, beauty en mode.

 

Leeftijd? - Huidtype?

38 - normaal

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen?

Ik werk sinds 2016 af en toe als vrijwilliger voor Boeren & Buren op verschillende Brusselse locaties. Mijn liefde voor biologische, natuurlijke en lokale producten is daar gegroeid. Ik probeer zoveel mogelijk biologisch te eten en natuurlijke producten te gebruiken voor mijn huid.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

Via een vriendin die als ambassadrice werkte voor CÎME.

 

Welk is je favoriete CÎME-product en waarom?

De l'Huile by CÎME, een droge olie. Het voedt, geeft mijn huid een mooie glans en kan op verschillende manieren gebruikt worden.

 

Wat is je ultieme beautytip?

Je huid 's morgens en 's avonds goed reinigen en smeren, smeren en nog eens smeren. Bodylotion, oliën en dag- en nachtcrème. Ik scrub mijn huid ook één à twee keer per week. Verder probeer ik gezond te eten, veel water te drinken en voldoende te slapen.

 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

Ik denk dat mensen meer bewust gaan consumeren en op zoek gaan naar meer duurzame, kwalitatieve en lokale producten. Less is more.

 

Hoe ziet jouw dagelijks beautyritueel eruit?

Ik reinig mijn huid, gebruik daarna een toner op basis van rozenwater, gevolgd door een serum en een dag- of nachtcrème. Ik smeer mijn hele lichaam elke morgen in met l' Huile by CÎME en 's avonds voor het slapen met een verstevigende bodylotion.

 

Liefs

Carolien van het CÎME team

Ajouter au panier