Votre panier

Il n'y a plus d'articles dans votre panier!

Interview: CÎME Ambassador Lies Polet

by Katarina Akay |

Meet our #honestlybeautiful CÎME ambassador Lies PoletGet to know her, her beauty secrets and beauty bloopers, her favorite CÎME-products, her eco lifestyle hacks and more. 

(This interview is in Dutch)


Hoe zou je jezelf omschrijven?

Goedlachs, gevoelig & ambitieus.

 

Waar ben je momenteel mee bezig in je professioneel leven?

Ik ben volop bezig met mijn eigen bedrijf, The Social Club, uit te bouwen samen met mijn business partner Sarah. Binnen The Social Club coachen we andere ondernemers in finance, marketing & mindset. Daarnaast doe ik af en toe commercieel modellenwerk, dat is een heel fijne afwisseling en ik leer er ontzettend veel ‘collega’s voor 1 dag’ uit verschillende landen door kennen, super boeiend.

 

Hoe oud ben je en wat is je huidtype?

Ik ben 29 jaar oud en ik heb een gevoelige huid.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen en hoe voel je zelf de match met CÎME?

Ik volgde enkele jaren geleden een CÎME workshop in Gent. Dit merk past helemaal bij mij omdat het naast rekening houden met mijn gevoelige huid door het gebruik van enkel natuurlijke ingrediënten ook het verhaal vertelt van 2 ondernemende dames die hun passie volgen. Ondertussen groeide CÎME uit tot een heel authentiek & enthousiast team, dat is super fijn om te zien. Daarnaast vind ik ook dat onze generatie het verschil kan maken door te kiezen voor ecologische producten.

 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

L’Huile by CÎME (Beautifying Dry Oil) – omdat je deze olie op zoveel verschillende
manieren kan gebruiken (veruit het meest multifunctionele product in mijn badkamer.

 

Wat is je dagelijkse beauty-ritueel?

 Hydrateren, hydrateren, wie zijn best doet zal het leren.

 

Hoe probeer jij je badkamerkastje groener te maken?

Door me goed te informeren wanneer ik een bepaald product aan mijn dagelijkse
beauty - routine toevoeg.

 

Wat is je ultieme beauty-tip?

Je haarpunten goed verzorgen met olie, zo ziet je haar er niet alleen gezond uit, maar ruik je ook steeds super lekker als iemand je begroet met een knuffel.

 

Wat is je grootste beauty-blunder?

Blonde highlights in mijn donkerbruine haar, waardoor ik rechtstreeks op auditie kon gaan bij een nieuwe K-pop meidengroep.

 

Wat zijn de momenten in vrije tijd waar je echt van kan genieten en tot rust van kan komen?

Zelfzorg, mezelf & mijn huid verzorgen, mijn lievelings geurkaars aansteken, wandelen met mijn hondje Marcel, de zon zien onder gaan, ...

 

Waar hecht jij belang aan in het leven?

 Familie, vrienden & oprechtheid.

 

Hoe hou jij het kind in jezelf wakker?

Door me af en toe te laten omringen door enthousiaste kinderen en hun toffe, eenvoudige, eerlijke kijk op het leven, maar ook door luidkeels alle K3-hits mee te zingen met mijn vriendinnen of in de auto onderweg.

 

Wat is jouw rol in de Female Empowerment vandaag, en hoe hoop je hiertoe bij te dragen?

Samen met mijn business partner, leer ik veel straffe, vrouwelijke ondernemers kennen. Ik vind het geweldig om hun passie/business met mijn omgeving of online te delen.

 

Ajouter au panier