Votre panier

Il n'y a plus d'articles dans votre panier!

CÎME Gift Guide

by Jona De Graeve |

Het ideale kerstcadeau scoren is niet altijd even makkelijk. Wat koop je voor die vriendin die in 2019 wil gaan voor een zero waste lifestyle of voor de #ikkoopbelgisch fanaat? Of voor de wereldverbeteraar of die vriendin die sinds kort veganistisch is geworden? Simpel, een beauty product uit het CÎME gamma! Dat is van Belgische makelij, gemaakt in samenwerking met boeren én boerinnen in Nepal. En dit op een volledig natuurlijke, ecologische en cruelty free manier.

 

Voor de zero waste vriend

 

l’Huile by CÎME. Deze droge olie voor huid, haar en nagels is 100% natuurlijk (bio gecertificeerd door Ecocert). De superfoods die in deze formule gebruikt worden zijn allemaal gekweekt zonder pesticiden. Bovendien wordt de ecologische voetafdruk van CÎME doorheen de ganse toeleveringsketen tot een minimum beperkt, onder andere door het gebruik van volledig hernieuwbare ingrediënten en een volledig recycleerbare verpakking van glas en FSC karton. Je kan de olie oa gebruiken als lichaamsolie, als badolie, op je haar als haarolie of haarmasker, op je nagels en nagelriemen en op je zwangere buik tegen striemen. Door dit multifunctionele karakter vervangt ie een hele reeks andere producten in je badkamer kastje. Extra eco dus. 

 

 

Voor de wereldverbeteraar

 

For your hands only. CÎME werkt voor de kweek en de verwerking van haar superfoods uit het Himalaya gebergte samen met landbouwers in Nepal. En dit op een volledige fair trade basis. Zo ook voor de kostbare abrikozenpitolie die gebruikt wordt in de nutri-intensieve handcrème. Deze olie wordt geperst uit de pitten van abrikozen die groeien in het ongerepte Himalaya gebergte. Zo wordt van een wegwerpproduct een opbrengstproduct gemaakt. Voor dit project bundelt CÎME haar krachten met Nepalese vrouwen en kan hen op die manier een zelfstandig inkomen verschaffen. Bovendien schenkt CÎME bij de verkoop van elk CÎME product een deel van de opbrengst aan het ‘Little Doctors’ schoolproject, eveneens in Nepal. 

 

Voor de veganist

 

Kissed by a Rose. Het CÎME team garandeert dat de CÎME producten volledig dierproefvrij en cruelty-free zijn: van de ingrediënten tot de eindproducten, absoluut niets wordt getest op dieren. Daarnaast zijn de meeste producten – zoals het Kissed by a Rose serum - ook vrij van dierlijke ingrediënten, dus volledig vegan. Trouwens een leuk weetje: de CÎME producten worden wel degelijk getest. Maar dit door mensen, die dit volledig vrijwillig doen trouwens. 

 

 

Voor de detox fanaat

 

Detoxen kan ook leuk zijn! Ken jij een echte foodie die dol is op de feestdagen en nadien vast baat zal hebben bij een detox-momentje? Dit jaar bieden wij uitzonderlijk twee detox boxen aan in samenwerking met het theemerk 'Or Tea?'. Kies voor de Easy Peasy Detox (€ 23,70) of de Me-time Detox (€ 43,70). Lees hier meer over onze detox gift guide. 

 

 

Fun tip:

 

Ontdek onze gloednieuwe CÎME cadeauverpakking! Op onze webshop kan je zelf kiezen met welke producten je jouw cadeaubox wil samenstellen. Bij het afronden van je bestelling vink je "gratis cadeauverpakking" aan en vermeld je hoeveel stuks je nodig hebt. (Let op: minstens 2 producten per cadeauverpakking). Wij voegen deze leeg toe aan je bestelling zodat je deze zelf kan opvullen. Zo worden ze zeker niet beschadigd tijdens het transport.

Ajouter au panier